Runkkaus vinkkejä naisen orgasmit

olikin enemmän miesten juttu, mutta nykyisin, kun masturboinnista puhutaan enemmän normaalina ja suositeltavana seksuaalisuuden muotona, on myös naisten itsetyydytys kasvanut suuresti. Oliko vaikeaa opetella harrastamaan itsetyydytystä? Miehille itsetyydytys tuntuukin olevan luontevampaa (helpompaa mutta koska kyse ei kuitenkaan ole mistän kovin erikoisesta taidosta, luulisi naistenkin oppivan tyydytyksen salat vaikka sitten harjoittelemalla ahkerasti. Itsetyydytysvinkkejä olenkin antanut jo aiemmassa artikkelissani: Itsetyydytysvinkkejä naisille. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Silti sitä voisi suositella jokaiselle naiselle: masturboimalla oppii tuntemaan oman kehonsa sen, mistä nauttii eniten ja miten keho reagoi muutenkin erilaisiin ärsykkeisiin. Lue myös muita blogin kirjoituksia itsetyydytyksestä! Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Naisten kohdalla itsetyydytys tuntuu vielä nykyisinkin olevan harvempaa kuin miesten kohdalla. Vaan miten on tämän blogin naispuolisten lukijoiden kohdalla? Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Jokaisen naisen tulisikin ainakin muutaman kerran kuukaudessa ottaa omaa aikaa ja rauhaa ja harrastaa itsetyydytystä. Kenties niin ainakin kannattaa kokeilla. Orgin kyselyn mukaan noin 95 miehistä ja noin 60 naisista kertoi masturboivansa joskus. Ja mitä enemmän masturbointia harrastaa, sitä helpompi orgasmi on saada myös yhdynnässä, sillä orgasmi on opittava asia. Tai mikä kenties toivottavasti yleisempä, kiihottaisiko sitä katsella vaikkapa salaa?) Suhtaudutko jotenkin muuten erilaisemmin naisten itsetyydytykseen kuin miesten? Erilaisten tutkimusten tulokset vaihtelevat hieman, mutta esimerkiksi itsetyydytys. Kuinka usein sitä tulee harrastettua?

Runkkaus vinkkejä naisen orgasmit - Runkkaus

Sisko antoi pillua seksiteffit Ilmaisia seksi seksikäs nainen alasti
Patti kiveksessä päiväkahviseuraa helsinki Sihteeriopisto jkl pillu seksi
Seksiseuraa riihimäki sain nuorta pillua 73
Mature seksiä thaihieronta helsinki (Häiritseekö esimerkiksi jotakuta oman naisen masturbointi? Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Totesi Kari Heusala erässä Helmen artikkelissa.

Runkkaus salaa mieheltä: Runkkaus vinkkejä naisen orgasmit

Ja mikä monille olisi helpottava tieto, sen avulla useimmat naisista saavat orgasmin. Ja miehet, millaisia ajatuksia naisten itsetyydytys herättä? Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Myös tiheys vaihtelee, sillä kyselyn mukaan miehet masturboivat usein monia kertoja viikossa, kun taas monille naisille tuntuu riittävän hyvin muutama kerta kuussa. Eli lopetetaan runkkaus vähän ennen sitä hetkeä kun laukeaisi. Nyt rentoudutaan, ja samalla hyväillän terskan alapintaa, joka on hyvin herkkä aluetta. Sitä hierotaan hellästi niin että pidetän sitä orkkua lähellä. Se on eri naisilla eri kokoinen, ja toisilla se tuntuu paremmin, toisilla heikommin.

0 ajatuksia “Runkkaus vinkkejä naisen orgasmit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *